Fevi Gaudium
Le Chef Fernando Andreu revisite une cuisine espagnole raffinée avec une carte évoluant au fil des saisons, transcendant les produits dans une quête perpétuelle d'harmonie et d'excellence. Intimiste et convivial, Bosque Fevi est l’adresse incontournable de tous les épicuriens.
Tapas
Rice and fideuà
Dishes
Desserts
Drinks
Take away
Tapas
Les entrées à partager | Prix |
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Charcutería española Iberian chorizo, Catalan, Iberian sausage, « bull blanc » | 7.00 € |
Jamón ibérico Pata Negra Thin slices of Iberian ham (Pata Negra) | 10.00 € |
Queso manchego en aceite de oliva Typical Spanish cheese with olive oil | 7.00 € |
Pa amb tomàquet Coca bread, rubbed with tomato and extra virgin olive oil | 5.00 € |
Olivas rellenas de anchoa Manzanilla variety green olives stuffed with salted anchovies and olive oil | 6.50 € |
Gambas rojas Red shrimp a la plancha | 12.00 € |
Huevos rotos con chorizo Fried egg with French fries and Iberian chorizo | 7.50 € |
Croquetas de jamón ibérico Creamy homemade "Pata Negra" ham croquettes | 7.00 € |
Patatas Bravas Fried potatoes with a lightly spiced sun-dried tomatoes sauce | 7.00 € |
Chorizos al vino tinto Fresh candied « chorizos » in red wine and onions | 7.00 € |
Coca de Escalivada Coca bread with peppers, eggplants and onions roasted in the oven | 7.00 € |
Anchoas en vinagre Anchovy fillets in extra virgin olive oil | 7.00 € |
Pimientos del Padron Small fried green peppers with coarse salt | 7.00 € |
Chocos Fried cuttlefish strips | 7.50 € |
Mejillones en escabeche Pickled mussels 8/10 pieces | 9.00 € |
Sardinillas en aceite de oliva Smalls sardines in olive oil | 9.00 € |
Berberechos al natural Natural cockles | 14.00 € |
Rice and fideuà
Riz et fideuà | Prix |
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Arroz Rice cooked in a dry broth (paella style) ou Fideuà Roasted and cooked vermicelli in a broth/em> ou Arroz caldoso Very juicy rice to eat with a spoon | |
Avec: | |
Poisson Seiche and red shrimp | 21.00 € |
Viande Pork sausage, pork chop, chicken aiguillette | 17.00 € |
Légumes Vegetables with tomato, seaweed, mushrooms | 15.00 € |
Le noir Squid ink, shrimps, red and aioli (*not possible with « arroz caldoso ») | 23.00 € |
Dishes
Les plats | Prix |
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La viande… Iberian pork secreto with salted almond praline | 27.00 € |
Spare rib of roasted and lacquered pork | 22.00 € |
Le poisson… Grilled sea bream fillet with fried garlic, hot pepper, Sidra vinegar | 20.00 € |
Fried cod loin with fried garlic, hot pepper, Sidra vinegar | 23.00 € |
Le veggie… Homemade Crispy Seitan Balls | 15.00 € |
Topping: French fries and a small seasonal salad |
Desserts
Les desserts | Prix |
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Catalan crème brulée | 6.00 € |
Vanilla flan, whipped cream | 6.00 € |
Chocolate fondant | 6.00 € |
Homemade lemon sorbet | 6.00 € |
Drinks
Les classiques | Verre | 1L |
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La sangria au vin rouge | 7.00 € | 22.00 € |
La sangria au cava | 9.00 € | 25.00 € |
Fino | 7.50 € | |
Vermuth de Falset | 7.50€ | |
Pedro Ximenez | 6.50€ | |
Moscatel, Finca Antigua | 6.00€ |
Les vins | Prix |
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Blanc | |
Verre | € |
Consigna, 100% chardonnay | 6.50 € |
Rosé | |
Verre | € |
Consigna, fruité | 6.50 € |
Rouge | |
Verre | € |
Consigna, 100% tempranillo | 6.50 € |
Le Monde du Gin & Tonic | Prix |
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Bull Terrier Tropical, Espagne Tonic Nordic Mist | 9.50€ |
Nordes, Espagne Tonic Nordic Mist | 9.50€ |
Gin Mare, Espagne Tonic Fever Tree | 9.50€ |
Caves Prestige | Coupe | Bouteille |
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Cava Juvé y Camps | 8.50€ | 33€ |
Crémant Sunnen | 8.50€ | 36€ |
Crémant Mathis Bastian rosé | 9.50€ | 41€ |
Champagne “Cuvée Leonie”, brut Canard-Duchêne | 15.50€ | 69€ |
Bières | Prix |
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San Miguel (Espagne) | 4.00€ |
Battin (Luxembourg) | 3.90€ |
Simon Régal (Luxembourg) Blonde de luxe. Goût : ronde, plus intense. 5.5° | 3.90€ |
Clausthaler (sans alcool) | 3.50€ |
Apéritifs | Prix |
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Kir Royal | 8.50€ |
Kir vin blanc | 8.00€ |
Martini Bianco/Rosso/Dry | 7.50€ |
Porto blanc /rouge | 6.50€ |
Pedro Ximenez | 6.50€ |
Campari sec | 8.50€ |
Campari orange ou soda | 9.00€ |
Cynar sec | 8.50€ |
Cynar soda | 9.00€ |
Ricard | 8.50€ |
Aperol Spritz | 8.50€ |
Picon bière | 6.50€ |
Hugo | 9.50€ |
Les digestives | Prix |
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Licor de Hierbas de Galicia | 7.90€ |
Calvado Père Magloire Fine | 9.50€ |
Brandy Spanish Oak | 9.50€ |
Whisky Chivas Regal 12 ans (Scotland) | 13.00€ |
Orujo de Galicia | 7.90€ |
Ron Marqués del Valle 8 ans | 12.00€ |
Sans alcool | Prix |
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Schweppes Mojito | 6.00€ |
Crodino | 5.00€ |
Sanbitter | 5.00€ |
Nous tenons à vous informer que si vous souhaitez une plus large carte des vins ou digestifs, n’hésitez pas à nous demander.
Take away